Jump to content

 
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

EStefanik

Members
  • Content Count

    5
  • Joined

  • Last visited

    Never

About EStefanik

  • Rank
    Newbie
  1. from titantv.com TUE 1/15 6:00-6:15pm following THE UNFINISHED DANCE YOU, JOHN JONES! (1943) 6:01 PM, 14 min A World War II Civil Defense worker (James Cagney) in the U.S. imagines how the war is impacting countries overseas and how the devastation would affect his young daughter (Margaret O'Brien). Ann Sothern. Directed by Mervyn LeRoy. Narrated and written by Carey Wilson. Cast & Credits: James Cagney, Ann Sothern, Margaret O'Brien WED 1/16 5:46-6:00pm following LONG VOYAGE HOME CAVALCADE OF SAN FRANCISCO (1940) 5:50 PM, 10 min Entry in the "Traveltalks" series visiting San Francisco, with stops at the San Francisco-Oakland Bay Bridge, the Golden Gate Bridge and the Palace of Fine Arts, which was built for the 1915 International Exposition. 9:44-10:00pm following FOOTLIGHT PARADE IMPRESSION OF THE MERRIEST MUSICAL OF 1938 (1938) 9:47 PM, 13 min THU 1/17 7:34-8:00PM following HOTEL RESERVE HOTEL ANCHOVY (1934) 7:36 PM, 24 min Miss Whitney's bankrupt hotel is for sale; she hires the Ritz Brothers to keep guests in for appearance's sake. They do so and manipulate rival bidders in slapstick fashion.
  2. Thanks for the tip about the "This Month" schedule, from which I extracted the following: 10/3 WED 4:06 PM Short Film: So You Want An Apartment (1948) BW-11 mins 6:12 PM Short Film: This Is...Geraldine Chaplin (1965) BW-2 mins 10/5 FRI 10:00 AM Festival of Shorts #11 (1998): Tell-Tale Heart (1942) BW-22 mins 2:34 PM Short Film: Ghost Wanted (1940) BW-8 mins 10/6 SAT 1:25 AM Short Film: David O. Selznick: Your New Producer (1935) BW-24 mins 5:30 AM Festival of Shorts #51 (2007): Service With a Smile (1934). C-19 mins 7:36 AM Short Film: Out Where The Stars Begin (1938) BW-19 mins 5:43 PM Short Film: Nostradamus Iv (1944) BW-11 mins 7:51 PM Short Film: Sean O'Casey: The Spirit Of Ireland (1965) BW-8 mins 10/7 SUN 1:49 PM Short Film: Land of Tradition (1950) C-9 mins 10/8 MON 1:17 AM Short Film: Five Locust Sisters, The (1928) BW-5 mins 1:30 AM Silent Short: His Last Game (1909) BW-13 mins 1:45 AM Silent Short: Ball Player and the Bandit, The (1912) BW-12 mins 9:42 PM Short Film: Football Headliners (1955) BW-16 mins 10/9 TUE 10:39 AM Short Film: Jimmie Fidler's Personality Parade (1938) BW-20 mins 10/10 WED 9:46 PM Short Film: Streamlined Swing (1938) BW-9 mins 10/11 THU 2:39 PM Short Film: So You're Going To Be A Father (1947) BW-11 mins 10/12 FRI 5:31 AM Short Film: Trial By Trigger (1944) C-21 mins
  3. Last week there were three animated shorts that didn't appear in the online schedule: "Mutts about Racing" (1958) with Droopy; "Calypso Cat," 1962, Tom and Jerry; and "Rock-a-Bye Bear," 1953, with Barney Bear. The following lists the gaps of 10 or more minutes between movies, as computed by subtracting run times from allotted times of the movies. The scheduled shorts are in all caps. Times are Eastern. SAT 9/29 37 min 1:23-2:00 am SCHED 1:27-1:48 am POKER AT EIGHT (1935) 21 min 24 min 5:06-5:30 am SCHED 5:07-5:11 am -- THE PASSENGER: PROFESSIONAL REPORTER (1975) 4 min SCHED 5:30-6:00 am -- FESTIVAL OF SHORTS #50 (2006) 23m 20 min 9:40-10:00 am SCHED 9:49-9:59 am NEW ROADWAYS (1939) 10 min 24 min 5:36-6:00 pm SCHED 5:39-6:00 pm LOCATION: FAR FROM THE MADDING CROWD (1967) 11 min 13 min 7:47-8:00 pm 17 min 9:58-10:15 pm 18 min 11:57 pm 12:15 am SUN 9/30 10 min 3:50-4:00 am 14 min 7:46-8:00 am 22 min 9:38-10:00 am 24 min 11:36 am-12:00 pm SCHED 11:37-11:50 am CHALLENGE OF CHAMPIONS (1966) 13 min 12 min 2:18-2:30 pm 10 min 5:50-6:00 pm 12 min 9:33-9:45 pm MON 10/1 14 min 12:16-12:30 am 14 min 1:46-2:00 am 21 min 5:39-6:00 am 11 min 9:19-9:30 am 10 min 4:50-5:00 pm 10 min 6:35-6:45 pm TUE 10/2 17 min 4:43-5:00 am 10 min 8:05-8:15 am 13 min 11:17-11:30 am 10 min 1:05-1:15 pm 10 min 3:35-3:45 pm WED 10/3 11 min 12:04-12:15 14 min 1:46-2:00 am 26 min 5:32-6:00 am 11 min 10:19-10:30 am 25 min 4:05-4:30 pm SCHED 4:06-4:17 pm --SO YOU WANT AN APARTMENT (1948) 11 min 12 min 6:03-6:15 pm SCHED 6:12-6:15 pm -- THIS IS ... GERALDINE CHAPLIN (1965) 3 min 24 min 9:36-10:00 pm THU 10/4 15 min 12:45-1:00 am 13 min 3:02-3:15 am 11 min 5:19-5:30 am 10 min 10:50-11:00 am 10 min 9:35-9:45 pm FRI 10/5 11 min 4:49-5:00 am 22 min 7:38-8:00 am 25 min 9:35-10:00 am SCHED 10:00-10:30 am -- FESTIVAL OF SHORTS #11 (1998) 22 min 14 min 11:46 am-12:00 pm 13 min 1:17-1:30 pm 12 min 2:32-2:45 pm 14 min 3:46-4:00 pm 23 min 9:22-9:45 pm SAT 10/6 39 min 1:21-2:00 am SCHED 1:25-1:50 am -- DAVID O. SELZNICK: YOUR NEW PRODUCER (1935) 25 min 11 min 5:19-5:30 am SCHED 5:30-6:00 am -- FESTIVAL OF SHORTS #51 (2007) 11 min 5:49-6:00 am 25 min 7:35-8:00 am SCHED 7:36-7:55 am OUT WHERE THE STARS BEGIN (1938) 19 min
  4. The following lists the gaps of 10 or more minutes between movies, as computed by subtracting run times from allotted times of the movies. The scheduled shorts are in all caps. Times are Eastern. FRI 9/21 17 min 1:13-1:30 am (Mutts about Racing, 1958, Droopy Cartoon) 12 min 4:48-5:00 am 15 min 11:45am-12:00 pm 13 min 4:02-4:15 pm 15 min 7:45-8:00 pm SCHED 7:51-8:00 pm -- A WORD FOR THE GREEKS (1951) 8 MIN SAT 9/22 13 min 12:32-12:45 am 17 min 3:28-3:45 am 14 min 5:16-5:30 am SCHED 5:30-6:00 am -- FESTIVAL OF SHORTS #50 (2006) 28 min 7:32-8:00 am SCHED 7:48-8:00 am -- NOSTRADAMUS IV (1944) 11 min 17 min 9:43-10:00 am 16 min 10:59-11:15 am 10 min 2:05-2:15 pm 15 min 5:00-5:15 pm 10 min 10:05-10:15 pm SUN 9/23 12 min 1:48-2:00 am 13 min 5:47-6:00 am 15 min 8:00-8:15 am SCHED 8:06-8:15 am GLIMPSES OF KENTUCKY (1941) 8 min 19 min 9:41-10:00 am SCHED 9:42-9:51 am -- SERVANT OF MANKIND - THOMAS EDISON (1940) 9 MIN 19 min 11:41 am-12:00 pm 14 min 2:16-2:30 pm 12 min 5:48-6:00 pm 21 min 7:39-8:00 pm SCHED 7:42-7:57 pm -- THE FUTURE IS NOW (1955) 15 min 47 min 11:13 pm-12:00 am SCHED 11:27-11:59 pm -- 1925 MGM STUDIO TOUR (1925) 32 min MON 9/24 14 min 1:46-2:00 am 13 min 3:32-3:45 am 14 min 5:46-6:00 am 17 min 11:43 am-12:00 pm 23 min 1:37 pm-2:00 pm SCHED 1:38-1:46 pm -- PAT NEAL IS BACK (1968) 8 min 19 min 3:41-4:00 pm 23 min 5:37-6:00 pm SCHED 5:38-5:48 pm CALLING ON COSTA RICA (1947) 10 min TUE 9/25 12 min 12:18-12:30 am 12 min 4:48-5:00 am 12 min 7:33-7:45 am 29 min 11:01-11:30 am SCHED 11:02-11:18 am SHERMAN SAID IT (1933) 16 min 11 min 12:34-12:45 pm 18 min 3:42-4:00 pm SCHED 3:43-3:52 pm -- MEETING THE CHALLENGE (1978) 9 min 21 min 5:39-6:00 pm (Calypso Cat, 1956, Tom and Jerry Cartoon) 14 min 7:46-8:00 pm WED 9/26 11 min 2:49-3:00 am 16 min 4:44-5:00 am 11 min 8:04-8:15 am 19 min 12:41-1:00 pm (Rock-a-Bye Bear, 1952, Barney Bear Cartoon) 17 min 2:13-2:30 pm SCHED 2:21-2:30 pm -- POETRY OF NATURE (1939) 13 min 4:17-4:30 pm 14 min 5:46-6:00 pm SCHED 5:47-6:00 pm RED NICHOLS AND HIS WORLD FAMOUS PENNIES (1935) 11 min 10 min 7:50-8:00 pm 27 min 9:33-10:00 pm SCHED 9:38-10:00 THE REAL MCCOY (1930) 21 min 14 min 11:16-11:30 pm THU 9/27 11 min 4:49-5:00 am 11 min 6:04-6:15 am SCHED 6:15-6:40 am THE PLOW THAT BROKE THE PLAINS (1936) 25 min 20 min 6:40-7:00 am SCHED 6:49-7:00 am -- MENU (1933) 10 min 12 min 6:18-6:30 pm 11 min 7:49-8:00 pm FRI 9/28 10 min 1:05-1:15 am 18 min 5:12-5:30 am SCHED 5:13-5:23 am -- FACING YOUR DANGER (1946) 10 min 12 min 9:48-10:00 pm SAT 9/29 37 min 1:23-2:00 am SCHED 1:27-1:48 am POKER AT EIGHT (1935) 21 min 24 min 5:06-5:30 am SCHED 5:30-6:00 am -- FESTIVAL OF SHORTS #50 (2006) 23m Message was edited by: EStefanik on 9/26/07
  5. MGMWBRKO, Thank you for being a friend to us shorts fans. I deeply appreciate your dedication to your volunteer work during past 15 months.
© 2020 Turner Classic Movies Inc. A Time Warner Company. All Rights Reserved Terms of Use | Privacy Policy | Cookie Settings
×
×
  • Create New...